Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1733g5947kcal176.6g1213.3g20.8g60.7g
Vesi1067g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g267g2400kcal0g0g266.7g0g
Leivinjauhe 53g94kcal2.8g20.2g0g0.3g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 2133g3022kcal487.9g0g117.5g0g
Sipuli, paistettu 267g270kcal3.4g13g21.9g4.6g
Valkosipuli 43g46kcal3.4g7g0.3g0.9g
Herkkusieni säilyke 533g90kcal11.2g1.1g1.6g12.8g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g1067g3840kcal298.7g20.3g277.3g0g
Oregano, kuivattu 5.3g16kcal0.6g1.2g0.5g2.3g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix533g267kcal8g53.3g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15424g31985kcal1985.2g2658.8g1418.6g163.2g
Valittu annoskoko7712g15992kcal992.6g1329.4g709.3g81.6g
Annoskoko puolitettuna3856g7996kcal496.3g664.7g354.7g40.8g
Arvot/100g100g207kcal12.9g17.2g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921