Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g1917g1131kcal115g80.5g38.3g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras320g853kcal27.2g163.6g3.2g42.8g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g4261g5923kcal809.5g0g298.3g0g
Sipuli (kuorittu)479g129kcal6.2g23g1g8.1g
Valkosipuli 160g173kcal12.6g26g1g3.4g
Kananmuna kuoreton 469g669kcal58.6g1.4g48g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl107g959kcal0g0g106.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15424g19673kcal2058.2g589g992.6g108.6g
Valittu annoskoko7712g9837kcal1029.1g294.5g496.3g54.3g
Annoskoko puolitettuna3856g4918kcal514.6g147.3g248.2g27.2g
Arvot/100g100g128kcal13.3g3.8g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111