Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g450g126kcal5g21.6g1.8g13.5g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g188g357kcal28.1g0g28.1g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g78g47kcal0.8g3.5g3.1g0.5g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g50g38kcal9g0.3g0.5g0g
Auringonkukkaöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1545g1245kcal85.8g50.8g79.6g28g
Valittu annoskoko773g622kcal42.9g25.4g39.8g14g
Annoskoko puolitettuna386g311kcal21.5g12.7g19.9g7g
Arvot/100g100g81kcal5.6g3.3g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172789