Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 47g15kcal0.3g2.6g0.1g1.2g
Sipuli 23g6.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g2.1g7.4kcal0.4g0.9g0.5g0.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g417g146kcal6.7g28.8g0.4g5.8g
Vesi, vesijohtovesi 208g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 4.6g15kcal0.4g0.6g1.2g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.1g5.8kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Sokeri 2.1g8.5kcal0g2.1g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g63g105kcal5.4g2.5g8.8g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1545g624kcal27.6g79.2g22.2g16.6g
Valittu annoskoko773g312kcal13.8g39.6g11.1g8.3g
Annoskoko puolitettuna386g156kcal6.9g19.8g5.6g4.2g
Arvot/100g100g40kcal1.8g5.1g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219