Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2159g1636kcal40.4g332.9g4.3g21.6g
Vesi, vesijohtovesi 2999g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g1349g270kcal13.5g40.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 810g2422kcal185g0g188.9g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl30g75kcal3.6g0.4g6.6g0g
Maustepippuri, annos 1g9g0.3kcal0g0g0.1g0g
Timjami 6.9g20kcal0.6g1.9g0.5g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15444g9039kcal495.6g786g402.2g60.6g
Valittu annoskoko7722g4519kcal247.8g393g201.1g30.3g
Annoskoko puolitettuna3861g2260kcal123.9g196.5g100.6g15.2g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144302