Omatekoinen jugurtti

Lämmitä maito n. 30-40 asteiseksi.

Laita bulgarian jogurtti astian pohjalle ja kaada maito päälle.

Sekoita.

Laita kansi päälle ja anna olla lämpimässä 10-12 tuntia.

Laita sitten pariksi tunniksi jääkaappiin.

Mausta maun mukaan marjoilla ja sokerilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Lapintintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti, bulgarian, rasvaa 3,9%, ei lisätty d-vitamiinia 703g449kcal21.1g23.9g27.4g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 7026g4444kcal210.8g337.2g245.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15456g9787kcal463.8g722.2g546.6g0g
Valittu annoskoko7728g4893kcal231.9g361.1g273.3g0g
Annoskoko puolitettuna3864g2447kcal116g180.6g136.7g0g
Arvot/100g100g63kcal3g4.7g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244131