Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4909g886kcal27.5g122.7g19.6g34.4g
Sipuli (kuorittu)701g189kcal9.1g33.7g1.4g11.9g
Valkosipuli 112g122kcal8.9g18.3g0.7g2.4g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g393g471kcal9.8g23.6g35.3g5.9g
Ruokakerma Valio 4% K&P1403g842kcal14g63.1g56.1g8.4g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g210g726kcal23.1g145.2g5g8.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15456g6471kcal184.8g813.2g236.2g142.4g
Valittu annoskoko7728g3236kcal92.4g406.6g118.1g71.2g
Annoskoko puolitettuna3864g1618kcal46.2g203.3g59.1g35.6g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.3g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289810