Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 1540g2197kcal192.5g4.6g157.9g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl2800g10080kcal56g75.6g1064g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 2800g1083kcal92.4g78.4g42g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g168g92kcal10.1g5g3.4g168g
Vehnäjauho puolikarkea 140g480kcal14.3g98g1.7g4.9g
Voi 280g2031kcal3.3g1.1g227.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15456g31927kcal737.2g525.4g2993.2g345.8g
Valittu annoskoko7728g15964kcal368.6g262.7g1496.6g172.9g
Annoskoko puolitettuna3864g7982kcal184.3g131.4g748.3g86.5g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.4g19.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327