Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g2331g1865kcal35g156.2g116.6g0g
Munakoiso 1865g417kcal9.3g57.8g3.7g46.6g
Kesäkurpitsa zucchini 2331g421kcal13.1g58.3g9.3g16.3g
Broccoli 200 g933g196kcal30.8g17.7g4.7g0g
Mineraalisuola keskiarvo 33g0.4kcal0.1g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g12g0.3kcal0g0g0.1g0g
Ruohosipuli 98g22kcal1.4g1.7g0.6g2.3g
Parmesaani (Joku), annos 30g56g215kcal13.4g0g18.5g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)70g504kcal0g0g55.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15456g7279kcal206.2g583.4g418.8g130.4g
Valittu annoskoko7728g3640kcal103.1g291.7g209.4g65.2g
Annoskoko puolitettuna3864g1820kcal51.6g145.9g104.7g32.6g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.8g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378