Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 135g44kcal0.6g4.7g0.9g4.5g
Sokeri 48g194kcal0g47.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 21g72kcal0g17.5g0g0.3g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g6.2g37kcal0.4g3.6g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1548g695kcal2g147.2g6.2g9.6g
Valittu annoskoko774g348kcal1g73.6g3.1g4.8g
Annoskoko puolitettuna387g174kcal0.5g36.8g1.6g2.4g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288353