Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 451g648kcal72.2g0g40.1g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g226g271kcal7.7g8.1g22.6g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)7.2g38kcal0g0g4.3g0g
Tilli, tuore 90g27kcal3.3g0.8g0.7g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1548g1968kcal166.4g17.8g135.4g3.8g
Valittu annoskoko774g984kcal83.2g8.9g67.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna387g492kcal41.6g4.5g33.9g1g
Arvot/100g100g127kcal10.8g1.2g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203