Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 176g48kcal5.5g1.9g1.4g2.8g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g194g770kcal42.7g0g64g0g
Pinjansiemenet, Parrots160g992kcal46.4g20.8g88g5.9g
Valkosipuli 26g28kcal2.1g4.2g0.2g0.5g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g218g1962kcal0g0g218g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1548g7600kcal193.4g53.8g743.2g18.4g
Valittu annoskoko774g3800kcal96.7g26.9g371.6g9.2g
Annoskoko puolitettuna387g1900kcal48.4g13.5g185.8g4.6g
Arvot/100g100g491kcal12.5g3.5g48g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368640