Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 82g270kcal8.7g50g1.8g8.2g
Mustikka metsä- 150g66kcal0.7g9.6g0.9g4.9g
Sokeri 43g172kcal0g42.4g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1550g1018kcal18.8g204g5.4g26.2g
Valittu annoskoko775g509kcal9.4g102g2.7g13.1g
Annoskoko puolitettuna388g254kcal4.7g51g1.4g6.6g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381729