Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium1403g253kcal14g42.1g2.8g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)2805g1823kcal89.8g134.6g98.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 701g2139kcal24.5g29.4g210.4g3.5g
Katkarapu 1403g959kcal202.5g0g15.4g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 1403g4776kcal371.7g0g360.5g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g42g145kcal4.2g32g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15512g20191kcal1413.4g476.2g1376.8g7g
Valittu annoskoko7756g10096kcal706.7g238.1g688.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna3878g5048kcal353.4g119.1g344.2g1.8g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198040