Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g901g126kcal17.1g10.8g1.8g0g
Kananmuna, keitetty 1487g2121kcal185.8g4.5g152.4g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro68g21kcal1.4g2.8g0.3g2.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 4505g3413kcal84.2g694.7g9g45.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g180g49kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Sinappi 144g189kcal6.3g20.3g8.7g2.5g
Valkoviinietikka (Rajamäen)68g14kcal0g4.4g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 406g3582kcal0g0g405.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15516g19029kcal594.2g1492.4g1155.4g105.8g
Valittu annoskoko7758g9515kcal297.1g746.2g577.7g52.9g
Annoskoko puolitettuna3879g4757kcal148.6g373.1g288.9g26.5g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174