Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g266g93kcal9.9g11.5g1.1g0g
Sokeri 57g230kcal0g56.6g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 200g689kcal11g152.2g2.4g2.5g
Becel olive (Becel), annos 100g40g140kcal0g1.2g15.2g0g
Mansikka 133g62kcal0.7g11.2g0.3g2.5g
Raparperi 80g27kcal0.6g4.4g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1552g2482kcal44.4g474.2g38.2g12.2g
Valittu annoskoko776g1241kcal22.2g237.1g19.1g6.1g
Annoskoko puolitettuna388g621kcal11.1g118.6g9.6g3.1g
Arvot/100g100g160kcal2.9g30.6g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108