Skarppaajan hirssipuuro

Pese hirssit kahteen kertaan kylmällä vedellä ja kolmannlla kerralla kiehuvalla vedellä.

Tämän käsittelyn jäkeen hirssit pannaan kerroskattilaan kiehuvaan veteen+ripaus suolaa.

Aluksi peni hämmennys kapustalla, sitten annetaan rahassa hautua n, 30 min. Hyvää puuroa voisilmän ja maidon kanssa.

Käy myös lisukkeena riisin sijaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Elisademir2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirssisuurimo / -jauho 107g380kcal12g73.3g3.1g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 666g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1552g760kcal24g146.6g6.2g6.8g
Valittu annoskoko776g380kcal12g73.3g3.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna388g190kcal6g36.7g1.6g1.7g
Arvot/100g100g49kcal1.5g9.4g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462030