Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 422g117kcal5g17.1g0.8g8.9g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)6.2g17kcal0.6g1.1g1.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g85g24kcal0.5g5g0.2g2.1g
Paprika punainen 34g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow120g102kcal5.5g17.9g0.6g6g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)110g44kcal1.9g9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1553g628kcal27.6g103.2g6g35.2g
Valittu annoskoko776g314kcal13.8g51.6g3g17.6g
Annoskoko puolitettuna388g157kcal6.9g25.8g1.5g8.8g
Arvot/100g100g40kcal1.8g6.6g0.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274910