Kipparin kaalipata

Valmistusaineet

400 g porsaan jauhelihaa tai paistijauhelihaa
1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
1 - 2 (200 g) sipulia tai nippu kesäsipulia
2 - 3 (350 g) porkkanaa
n. 1 kg varhaiskaalia
1 liha-juuresliemikuutio
1 - 2 dl vettä
1 prk (2,5 dl) Valio maustettua ruokakermaa Kippari® tai Kolme juustoa
suolaa
tuoretta oreganoa tai persiljaa
Valmistusohje

Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa.

Lisää joukkoon myös hienonnetut sipulit ja karkeaksi raastetut porkkanat.

Lisää suikaloitu kaali, liemikuutio, vesi ja ruokakerma.

Hauduta kannen alla kunnes kypsää.

Tarkista maku, lisää halutessasi ripaus suolaa.

Viimeistele pata hienonnetulla tuoreella oreganolla tai persiljalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Sarisusua

Sarisusua sanoi...

Voisiko joku ystävällisesti laskea tälle kalorit/ 100g ??

keskiviikko 14.03.2012 klo 17:40

AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos3.7g27kcal0g0g3g0g
Valkokaali keräkaali 375g104kcal4.5g15.2g0.8g7.9g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.7g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Paprika punainen 64g19kcal0.6g2.9g0.3g1.2g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g94g113kcal2.2g4.5g9.4g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen150g209kcal28.5g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1552g990kcal72.8g51.6g50g20.6g
Valittu annoskoko776g495kcal36.4g25.8g25g10.3g
Annoskoko puolitettuna388g248kcal18.2g12.9g12.5g5.2g
Arvot/100g100g64kcal4.7g3.3g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279744