Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali270g57kcal3.2g9.2g0.5g5.7g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g112g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g27g76kcal4.9g0.1g6.2g0g
Siirappi 14g41kcal0g10g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g23g75kcal2.6g14.7g0.5g2.7g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 130g168kcal27g0g6.5g0g
Voi 18g130kcal0.2g0.1g14.6g0g
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1553g1202kcal79.4g90g57.4g25.4g
Valittu annoskoko776g601kcal39.7g45g28.7g12.7g
Annoskoko puolitettuna388g301kcal19.9g22.5g14.4g6.4g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970