Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g2664g933kcal98.6g114.6g10.7g0g
Sokeri 566g2298kcal0g565.6g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 1998g6892kcal109.9g1522.3g24g25g
Becel olive (Becel), annos 100g400g1399kcal0g12g151.9g0g
Mansikka 1332g620kcal6.7g111.9g2.7g25.3g
Raparperi 799g269kcal5.5g44g0.8g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15520g24820kcal441.4g4740.8g380.2g123g
Valittu annoskoko7760g12410kcal220.7g2370.4g190.1g61.5g
Annoskoko puolitettuna3880g6205kcal110.4g1185.2g95.1g30.8g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.5g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108