Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 4003g8864kcal700.5g0g680.5g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1144g1513kcal30.1g36.6g137.2g0g
Maustepippuri, annos 1g86g2.6kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (käsittelemätön)458g124kcal5.9g22g0.9g7.8g
Suola, annos 3g57g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 572g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 34g97kcal3.6g14.6g0.7g9g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g663g862kcal86.9g2g55.1g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale572g343kcal57.2g28.6g1.7g417.5g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl172g1510kcal0g0g171.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15520g26632kcal1768.4g207.6g2097.2g868.6g
Valittu annoskoko7760g13316kcal884.2g103.8g1048.6g434.3g
Annoskoko puolitettuna3880g6658kcal442.1g51.9g524.3g217.2g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.3g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796