Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 60g7.6kcal0.7g0.6g0.1g0.6g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g18g4.5kcal0.4g0.4g0.1g0.3g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 300g61kcal1.5g11.7g0.2g1.8g
Cantaloupe meloni150g30kcal0.9g6.1g0.1g1.3g
Mansikka 150g70kcal0.7g12.6g0.3g2.8g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g60g193kcal13.2g0.9g15g0g
Oliiviöljy 8.4g74kcal0g0g8.4g0g
Oliiviöljy 17g148kcal0g0g16.8g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g6g2.6kcal0.2g0.5g0g0.4g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g8.4g8.1kcal0.1g1.5g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1554g1199kcal35.4g68.8g82g14.6g
Valittu annoskoko777g600kcal17.7g34.4g41g7.3g
Annoskoko puolitettuna389g300kcal8.9g17.2g20.5g3.7g
Arvot/100g100g77kcal2.3g4.4g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428189