Tomaattisilakat

Voitele uunivuoka tipalla öljyä.

Ripottele silakkafileiden päälle suolaa, valkopippuria ja tilliä, kääri ne rullalla ja nostele vieri viereen uunivuoan pohjalla.

Halkaise ja viipaloi tomaatit ja lisää silakoiden päälle.

Sekoita tomaattimurska ja creme fraiche, lisää vielä tarvittaessa suolaa ja vaikka mustapippuria ja kaada päällimmäiseksi.

Myös murskattu valkosipuli sopii mausteeksi.

Paistaa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 175g252kcal28g0g15.6g0g
Tomaatti, tuore292g59kcal1.8g11.1g0.9g4.1g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g234g54kcal3.3g7.9g0.9g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 73g203kcal1.5g2.2g20.4g0g
Rypsiöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1554g1186kcal69.2g42.4g81.4g8.2g
Valittu annoskoko777g593kcal34.6g21.2g40.7g4.1g
Annoskoko puolitettuna389g297kcal17.3g10.6g20.4g2.1g
Arvot/100g100g76kcal4.5g2.7g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121454