Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali319g67kcal3.8g10.8g0.6g6.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 244g555kcal46.3g0g41.5g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 4.1g8.7kcal1.2g0.3g0.3g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g38g4.5kcal0.6g0.6g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g75g255kcal1.5g2.3g27g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1554g1899kcal117.2g28.2g147.2g13.4g
Valittu annoskoko777g949kcal58.6g14.1g73.6g6.7g
Annoskoko puolitettuna389g475kcal29.3g7.1g36.8g3.4g
Arvot/100g100g122kcal7.5g1.8g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221513