Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 3992g4292kcal760.8g0g135.7g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g1996g6048kcal379.2g10g499g0g
Sipuli (kuorittu)798g216kcal10.4g38.3g1.6g13.6g
Valkoviini kuiva 798g547kcal2.5g4.8g0g0g
Suola, annos 3g144g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 48g134kcal5.2g18.4g1.6g12.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15552g22472kcal2316.2g143g1275.8g52.6g
Valittu annoskoko7776g11236kcal1158.1g71.5g637.9g26.3g
Annoskoko puolitettuna3888g5618kcal579.1g35.8g319g13.2g
Arvot/100g100g145kcal14.9g0.9g8.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794