Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 4831g3660kcal90.3g744.9g9.7g48.3g
Kananmuna kuoreton 264g376kcal33g0.8g27g0g
Kauralese 121g435kcal21.7g55.1g9.3g21.1g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 483g1658kcal49.2g338.2g5.8g16.9g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)773g943kcal17g210.2g2.3g6.2g
Kananmuna kuoreton 266g379kcal33.2g0.8g27.2g0g
Kananmuna, keitetty 531g758kcal66.4g1.6g54.5g0g
Maito, Kevyt483g222kcal15.5g23.2g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15552g16862kcal652.6g2749.6g286g185g
Valittu annoskoko7776g8431kcal326.3g1374.8g143g92.5g
Annoskoko puolitettuna3888g4216kcal163.2g687.4g71.5g46.3g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.7g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429196