Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 282g299kcal11.3g54.7g2.5g4.9g
Hk, sininen lenkki 580g327g753kcal32.7g20.6g58.9g0.7g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka141g49kcal3.9g6.6g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1557g2218kcal96.6g166.6g125.8g12.2g
Valittu annoskoko779g1109kcal48.3g83.3g62.9g6.1g
Annoskoko puolitettuna389g555kcal24.2g41.7g31.5g3.1g
Arvot/100g100g142kcal6.2g10.7g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876