Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow1999g1699kcal91.9g299.8g10g99.9g
Soijanakki, hälsans kök1499g3658kcal269.8g104.9g239.8g0g
Purjosipuli 750g172kcal13.6g18g1.5g15.7g
Peruna, vanha, kuorittu 1999g1522kcal37.6g309.8g4g20g
Vesi1499g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 10g25kcal1.4g2g0.4g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15560g14150kcal828.6g1469g511.4g279.2g
Valittu annoskoko7780g7075kcal414.3g734.5g255.7g139.6g
Annoskoko puolitettuna3890g3538kcal207.2g367.3g127.9g69.8g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.4g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794