Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha1000g1533kcal193g0g84g0g
Lanttu 1000g289kcal10g46g3g18g
Palsternakka 600g382kcal3g70.8g2.4g27g
Porkkana, keskikokoinen 65g1300g364kcal7.8g77.3g2.6g32.5g
Tomaattimurska, 1 prk800g214kcal4.8g42.4g1.6g11.2g
Sipuli 1000g303kcal12.5g48g2g17g
Valkosipuli 240g260kcal19g39.1g1.4g5g
Rypsiöljy 100g884kcal0g0g100g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow104g270kcal10.4g10.4g20.8g1.7g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56g1g2.8g
Naudanliha250g383kcal48.2g0g21g0g
Lanttu 250g72kcal2.5g11.5g0.7g4.5g
Palsternakka 150g95kcal0.7g17.7g0.6g6.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g325g91kcal2g19.3g0.7g8.1g
Tomaattimurska, 1 prk200g54kcal1.2g10.6g0.4g2.8g
Sipuli 250g76kcal3.1g12g0.5g4.2g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Rypsiöljy 25g223kcal0g0g25.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow26g68kcal2.6g2.6g5.2g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15561g11936kcal671.4g975g547.4g287.8g
Valittu annoskoko7780g5968kcal335.7g487.5g273.7g143.9g
Annoskoko puolitettuna3890g2984kcal167.9g243.8g136.9g72g
Arvot/100g100g77kcal4.3g6.3g3.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224794