Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)2525g783kcal45.4g151.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)842g227kcal10.9g40.4g1.7g14.3g
Kanaliemi laimennettu 701g70kcal1.9g3g5.5g0.2g
Herkkusieni 701g112kcal14.7g2.1g2.3g10.5g
Chili paprika punainen140g56kcal2.8g12.6g0g0g
Paprika punainen 351g103kcal3.3g15.8g1.4g6.7g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g2525g1767kcal378.7g0g17.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15568g6234kcal915.4g450.8g57.2g63.4g
Valittu annoskoko7784g3117kcal457.7g225.4g28.6g31.7g
Annoskoko puolitettuna3892g1558kcal228.9g112.7g14.3g15.9g
Arvot/100g100g40kcal5.9g2.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207280