Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3857g5502kcal482.1g11.6g395.3g0g
Smetana, Valio, hyla701g2735kcal14g17.5g294.5g0g
Sipuli (kuorittu)1403g379kcal18.2g67.3g2.8g23.8g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g1403g3282kcal158.5g7g308.6g0g
Oliiviöljy 421g3721kcal0g0g420.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15568g31236kcal1345.6g206.8g2844g47.6g
Valittu annoskoko7784g15618kcal672.8g103.4g1422g23.8g
Annoskoko puolitettuna3892g7809kcal336.4g51.7g711g11.9g
Arvot/100g100g201kcal8.6g1.3g18.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392