Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl42g379kcal0g0g42.1g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 1122g1655kcal241.2g0g76.3g0g
Vesi3086g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 1122g330kcal6.3g59.5g2.2g21.3g
Kidneypapu keitetty 100g645g613kcal44.5g94.2g3.2g44.5g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g645g613kcal45.2g96.8g6.5g51.6g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 1122g382kcal12.3g60.6g2.2g32.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15568g7942kcal699g622.2g265g299.8g
Valittu annoskoko7784g3971kcal349.5g311.1g132.5g149.9g
Annoskoko puolitettuna3892g1985kcal174.8g155.6g66.3g75g
Arvot/100g100g51kcal4.5g4g1.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71179