Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 4000g4300kcal762.4g0g136g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g2000g6060kcal380g10g500g0g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Valkoviini kuiva 800g548kcal2.5g4.8g0g0g
Suola, annos 3g144g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 48g134kcal5.2g18.4g1.6g12.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15584g22518kcal2321g143.2g1278.4g52.6g
Valittu annoskoko7792g11259kcal1160.5g71.6g639.2g26.3g
Annoskoko puolitettuna3896g5630kcal580.3g35.8g319.6g13.2g
Arvot/100g100g145kcal14.9g0.9g8.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794