Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Sipulikuutiot Apetit4.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g0.9g2.8kcal0.2g0.1g0.2g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Poronpaisti 47g86kcal14.5g0g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g200kcal29.6g0.6g8.6g0g
Valittu annoskoko78g100kcal14.8g0.3g4.3g0g
Annoskoko puolitettuna39g50kcal7.4g0.2g2.2g0g
Arvot/100g100g128kcal19g0.4g5.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368478