Juustosarvet tilamaidosta

Liota hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

Lisää suola, muna ja jauhot.

Alusta pehmeä rasva taikinaan.

Kauli taikinasta kaksi samansuuruista pyöreää levyä.

Jaa levyt kahdeksaan sektoriin ja ripottele kullekin sektorille juustoraastetta ennen sarveksi kiertämistä.

Kohota sarvet, voitele munalla ja ripottele pinnalle pieniä kaurahiutaleita.

Paista sarvet 225 asteessa uunin keskiosassa n. 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Nämä ovat maukkaita heti uunista otetttuina, mutta maistuu toki muulloinkin! Voit myös nauttia hillon kera!

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:36

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g19g56kcal0.6g0.9g0.8g0g
Hiiva, 50g3.1g1.9kcal0.4g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)6.3g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)9g68kcal0g0g7.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai33g114kcal3.9g23.1g0.7g1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 7.5g28kcal2.1g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g551kcal15.4g48g23.8g2g
Valittu annoskoko78g275kcal7.7g24g11.9g1g
Annoskoko puolitettuna39g138kcal3.9g12g6g0.5g
Arvot/100g100g353kcal9.9g30.7g15.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387436