Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g15g54kcal2.2g10.5g0.3g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kurkku,tuore 100g23g2.2kcal0.1g0.3g0g0g
Persilja 4.5g1.2kcal0.1g0g0g0.4g
Rucola, lautaselinen n. 30g2.3g0.3kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g2.1g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g11g32kcal2.1g0g2.6g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g192kcal9.4g23.2g6.4g2g
Valittu annoskoko78g96kcal4.7g11.6g3.2g1g
Annoskoko puolitettuna39g48kcal2.4g5.8g1.6g0.5g
Arvot/100g100g123kcal6g14.9g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352