Virolainen kaalisalaatti

Raasta kaali ja porkkana ja laita ne 5 l teräskattilaan.

Suokaloi valkosipulinkynnet ja sekoita ne sekä öljy raasteen joukkoon.

Kiehauta vesi, sokeri, (meri) suola ja etikka.

Kaada liemi raasteen joukkoon, sekoita ja peitä kannella.

Anna jäähtyä, tölkitä ja säilytä kylmässä.

Salaatti säilyy viileässä viikkoja.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2754 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 28g7.9kcal0.3g1.2g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g4kcal0.1g0.8g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 2.8g0.9kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g69kcal0.8g9g2.8g2g
Valittu annoskoko78g34kcal0.4g4.5g1.4g1g
Annoskoko puolitettuna39g17kcal0.2g2.3g0.7g0.5g
Arvot/100g100g44kcal0.5g5.8g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101976