Lämmin tonnikalavoileipä

Voitele kuitukunkut rasvalla.

Sekoita muut ainekset keskenään.

Voit myös maustaa seosta esim pippurilla ja suolalla.

Myös ketsuppi käy sekaan.

Sitten vaan sekosta kunkkupaloille paksu kerras ja lopuksi joseen vielä 2 siivua juustoa.

Sit uuniin 175C 20min.

Ja jopas on kuitua ja proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Allu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)7.8g21kcal2.4g0g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Raejuusto HYLA, rasvaton, maustamaton (Valio), annos 200g15g10kcal1.9g0.3g0g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk25g25kcal5.6g0g0.1g0g
Kuitukunkku (Vaasaan&vaasan), annos 35g17g33kcal1.9g4.6g0.7g2.4g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g4.9g17kcal0g0.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g236kcal25.8g10g9.8g4.8g
Valittu annoskoko78g118kcal12.9g5g4.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna39g59kcal6.5g2.5g2.5g1.2g
Arvot/100g100g151kcal16.5g6.4g6.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102259