Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow20g17kcal0.9g3g0.1g1g
Soijanakki, hälsans kök15g37kcal2.7g1.1g2.4g0g
Purjosipuli 7.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 20g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g142kcal8.2g14.8g5g2.8g
Valittu annoskoko78g71kcal4.1g7.4g2.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna39g36kcal2.1g3.7g1.3g0.7g
Arvot/100g100g91kcal5.2g9.5g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794