Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 20g23kcal4.3g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Porkkana 10g3.3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)10g4.1kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g1.5g7kcal0g0g0.8g0g
Flora ruoka kevyt & paksu13g7.6kcal0.1g0.6g0.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.7g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g106kcal9.8g6.2g4.4g1.6g
Valittu annoskoko78g53kcal4.9g3.1g2.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g27kcal2.5g1.6g1.1g0.4g
Arvot/100g100g68kcal6.3g4g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107752