Muurinpohjaletut, gluteeniton

0,5 l maitojuomaa
0,5 l vettä
2 munaa
4 dl karkeaa, luontaisesti gluteenitonta jauhoa
1 tl suolaa
Paistamiseen voita

Sekoita vesi-maidon joukkoon munat, jauhot jasuola.

Anna turvota 1 tunti.

Ruskista voi ja paista kauniin ruskeita lettuja molemmin puolin pannulla.

Tarjoa letut mieleisesi täytteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 29g11kcal1g0.8g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 6.3g9kcal0.8g0g0.7g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 14g48kcal0.8g10.5g0.2g0.2g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g136kcal5.2g22.6g2.6g0.4g
Valittu annoskoko78g68kcal2.6g11.3g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g34kcal1.3g5.7g0.7g0.1g
Arvot/100g100g87kcal3.3g14.5g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110145