Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 29g10kcal0.2g1.6g0g0.4g
Sokeri 12g49kcal0g12.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.1g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.3g0.7kcal0g0.2g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl29g97kcal0.6g0.9g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g325kcal1.8g32.4g20g1.6g
Valittu annoskoko78g163kcal0.9g16.2g10g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g81kcal0.5g8.1g5g0.4g
Arvot/100g100g208kcal1.2g20.7g12.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110891