Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha48g79kcal9.1g0g4.8g0g
Voi 1g7.4kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)8.9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 14g8.8kcal0.4g0.7g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 6.8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g215kcal21g2.2g13.6g0.4g
Valittu annoskoko78g108kcal10.5g1.1g6.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g54kcal5.3g0.6g3.4g0.1g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689