Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g13g25kcal2.5g0g1.7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g29g16kcal0.9g1.8g0.6g0g
Purjosipuli 17g3.9kcal0.3g0.4g0g0.4g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.9g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g117kcal7.6g5g7.4g0.8g
Valittu annoskoko78g59kcal3.8g2.5g3.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g29kcal1.9g1.3g1.9g0.2g
Arvot/100g100g75kcal4.9g3.2g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333