Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.5kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)2.4g11kcal0.3g0.2g1.1g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl6.1g7.3kcal0.2g0.2g0.6g0g
Perunasuikale (Apetit)36g26kcal0.6g5.7g0g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g15g16kcal3.5g0.1g0.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g2.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g129kcal9.6g13.2g3.8g0.2g
Valittu annoskoko78g65kcal4.8g6.6g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g32kcal2.4g3.3g1g0.1g
Arvot/100g100g83kcal6.2g8.5g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113362