Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.7g10kcal0.7g0g0.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl15g50kcal0.3g0.4g5.2g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste15g3.7kcal0.1g0.7g0g0.4g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 30g66kcal5.2g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g269kcal13g3.8g22g1.4g
Valittu annoskoko78g134kcal6.5g1.9g11g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g67kcal3.3g1g5.5g0.4g
Arvot/100g100g172kcal8.3g2.4g14.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530