Herkkujauhelihapihvit (kuitupitoiset)

Turvota vehnäleseitä ja fiberhuskia n. 1 dl:assa vettä.

Sekoita mukaan jauheliha.

Sekoita hyvin, lisää joukkoon muut ainekset ja maun mukaan esim.

jauhelihamaustetta, suolaa, valkosipulisuolaa.

Paista uunissa sopivan ruskeiksi, n. 10-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 61g135kcal10.7g0g10.4g0g
Fiber husk (1rkl=10g)2.4g0.2kcal0g0g0g2.1g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g2.4g3.4kcal0.3g0.3g0.1g1.2g
Smetana, Valio, hyla2.4g10kcal0g0.1g1g0g
Cuisine, Valkosipuli & yrtit (Creme bonjour), annos 100g3.7g5.1kcal0.1g0.1g0.5g0g
Sipulikuutiot rainbow4.1g0.4kcal0.1g0.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2g5.7kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g319kcal23.2g1.2g24.8g6.6g
Valittu annoskoko78g160kcal11.6g0.6g12.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna39g80kcal5.8g0.3g6.2g1.7g
Arvot/100g100g205kcal14.9g0.8g15.9g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117761