Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)62g26kcal6.1g0.9g0.1g0g
Sokeri 13g53kcal0g13.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.1g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g160kcal12.2g28g0.2g0g
Valittu annoskoko78g80kcal6.1g14g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna39g40kcal3.1g7g0.1g0g
Arvot/100g100g102kcal7.8g17.9g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123859