Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 35g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g20g4kcal0.3g0.6g0g0g
Rypsiöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Emmental, mustaleima2g8.2kcal0.6g0g0.6g0g
Herkkusieni säilyke 17g2.9kcal0.4g0g0.1g0.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g100kcal3g3g8g1.2g
Valittu annoskoko78g50kcal1.5g1.5g4g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g25kcal0.8g0.8g2g0.3g
Arvot/100g100g64kcal1.9g1.9g5.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087